Trots pirr i magen- Digitala spel en succé!

Digital teambuilding

“Lite pirr i magen - Men när vi väl är igång är det hur kul som helst”

Det är känslan både hos oss och hos deltagarna i våra digitala event. Att använda videosamtal som medel att umgås är ännu nytt för oss och många andra, trots att vi “tvingats” vara kreativa i våra sätt att kommunicera med vänner och kollegor under en längre tid nu.

Men när de första försiktiga artighetsfraserna har avklarats och spelet drar igång tar tävlingsinstinkten och lagandan över. Det upplevda avståndet mellan deltagarna minskar och obekväm tystnad byts ut till förtjusta rop och gemensamma skratt. I alla fall i vårt spel Karanteambuilding. Tävlande i Hack Game och Murder Mystery dyker ner i uppgifterna på ett mer fokuserat och målmedvetet sätt. Sakta men säkert kommer lagen närmare lösningen, med hopp om att klara uppgiften (och framförallt klara det före kollegorna).

Sugen på att testa en av våra digitala aktiviteter?

Vi erbjuder gärna en demo av våra spel där du och ett par kollegor får uppleva det "live". Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser, såklart. Bara kontakta Olle Sjölund så bokar vi en tid för provspel.

Välj mellan:

  • The Hack Game - Online Escape Room

  • The Murder Mystery - Online puzzles and mind games

  • Karanteambuilding - Online fun teambuilding

    Olle når du på:
    Olle@teamtastic.se
    0708-899011


PS. Är du också en nervös Zoomare? Läs då den här minst sagt underhållande artikeln om hur du kan blomma ut på videosamtalen :D

digital-teambuilding