Vad innebär en "Take Over" egentligen?

Ohämmad glädje, festkänsla och högt i tak

Vill ni ha hela Teamtastic för er själva ska ni boka “The Take Over”. Vi har full fokus på er och skapar en festlig stämning där målet är att ni ska ha det bra ihop. Er favoritmusik spelas i högtalarna, snacks står framdukat och baren är öppen om man vill förgylla besöket med en kall dryck. Fokus är lika mycket på aktiviteten som på umgänge.

Besöket inleds med mingel, där gamla och nya bekantskaper kan stärkas i ett festligt sammanhang. Er värd för dagen ser till att lagen är redo för kommande aktivitet, och sedan väntar 60 min actionfyllda aktiviteter. Mellan varje uppdrag har ni en kort paus på ca 2 min, där ni kan få koll på hur ert lag ligger till jämfört med motståndarna, fylla på drickan och ta för er av snacks.

Har ni haft en lång dag på jobbet och vill motverka eventuella blodsockerfall och kurrande magar kan ni med fördel lägga till matiga wraps från Salads & Smoothies.

Vi rekommenderar “The Take Over” för grupper mellan 30-50 deltagare, men alla får såklart boka. Cirkapriset ligger på 15´000 ex moms för hela gänget, men kontakta oss så får ni exakt pris på spelet och möjliga tillval.

Låt festen börja!